Merken


 

 

PAYOT is voortgekomen uit de buitengewone visie van een bijzondere vrouw, Nadia Payot. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaart Nadia Payot in 1913 haar kennis en medische deskundigheid in dienst te willen stellen van de schoonheid van vrouwen.

Nadia Payot ontmoet balletdanseres Anna Pavlova en ziet het belang in van een goede huidverzorging. Als een lichaam door oefening jong en goed gevormd kan blijven, waarom zou dat niet gelden voor het gezicht? Zij begrijpt als een van de eerste dat mooi zijn vooral een kwestie is van lekker in je vel zitten. Ze ontwikkelt een gezichtsgymnastiek, zowel actief als preventief, en leert deze aan haar klanten. De beroemde gezichtsmassagetechniek bestaande uit 42 bewegingen en geïnspireerd op een choreografie, ziet het licht in 1920 en is tot op heden het kenmerk van alle professionele behandelingen van PAYOT.

 

       Nadia Payot

 

PAYOT betekent vertrouwen, erkende doeltreffendheid en continu zoeken naar innovatie en sensorialiteit.

Al bijna 100 jaar helpt PAYOT vrouwen hun schoonheid dagelijks in eigen handen te nemen.

De PAYOT ervaring is vóór alles de knowhow van het schoonheidsinstituut, een uniek moment tijdens een zorgvuldig en deskundig uitgevoerde behandeling die met schoonheidsproducten wordt voortgezet in de badkamer. Sommige producten zijn legendarisch, andere begeleiden vrouwen in hun schoonheidsrituelen.

 


 

 

Max Estrada is een internationale master in de nagelindustrie en oprichter & CEO van Exclusive Nail Couture. Geboren in de schoonheid industrie en met meer dan 10 jaar van deskundigheid en ervaring mag Max Estrada zich oprecht King of Nails noemen.

 

In 2014 richtte Max zijn eigen bedrijf en product lijn op, treffend getiteld Exclusive Nail Couture Professional nationaal en wereldwijd.
Vandaag concurreert Max over de hele wereld.
Hij heeft een echte passie voor kunst en geeft uiting aan zijn liefde voor de industrie van de nagel door middel van elke nagel die hij doet. Max deelt zijn kennis over de hele wereld in zijn lessen en door zijn nieuwe lijn van nagel producten.

Exclusive Nail Couture-Professionals gebruiken alleen de mooiste en meest luxueuze producten.
Met Exclusive Nail Couture zullen je nagel dromen uitkomen!

 

 


 


 

 

 


 

 

 

LYCON | precision waxing

Na lange tijd van research en afstemmen van de juiste ingrediënten, onder het toeziend oog van haar vader als scheikundige, maakte de Australische Lydia Jordane haar eerste wax. In het geheim, in de oven van de familiekeuken. Ze was toen nog een tiener. In 1978 richtte ze het merk Lycon op, dat inmiddels in 93 landen wordt toegepast in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons.
“Alleen het allerbeste. Geen concessies en pas wanneer het écht innovatief is”  Lydia Jordan, oprichter Lycon precision waxing

 

 


 

 

ONTSTAAN VAN MARC INBANE

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was. Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om dit vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.

Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!