Merken


 

 

PAYOT is voortgekomen uit de buitengewone visie van een bijzondere vrouw, Nadia Payot. Als eerste vrouwelijke arts van haar generatie, verklaart Nadia Payot in 1913 haar kennis en medische deskundigheid in dienst te willen stellen van de schoonheid van vrouwen.

Nadia Payot ontmoet balletdanseres Anna Pavlova en ziet het belang in van een goede huidverzorging. Als een lichaam door oefening jong en goed gevormd kan blijven, waarom zou dat niet gelden voor het gezicht? Zij begrijpt als een van de eerste dat mooi zijn vooral een kwestie is van lekker in je vel zitten. Ze ontwikkelt een gezichtsgymnastiek, zowel actief als preventief, en leert deze aan haar klanten. De beroemde gezichtsmassagetechniek bestaande uit 42 bewegingen en geïnspireerd op een choreografie, ziet het licht in 1920 en is tot op heden het kenmerk van alle professionele behandelingen van PAYOT.

 

       Nadia Payot

 

PAYOT betekent vertrouwen, erkende doeltreffendheid en continu zoeken naar innovatie en sensorialiteit.

Al bijna 100 jaar helpt PAYOT vrouwen hun schoonheid dagelijks in eigen handen te nemen.

De PAYOT ervaring is vóór alles de knowhow van het schoonheidsinstituut, een uniek moment tijdens een zorgvuldig en deskundig uitgevoerde behandeling die met schoonheidsproducten wordt voortgezet in de badkamer. Sommige producten zijn legendarisch, andere begeleiden vrouwen in hun schoonheidsrituelen.

 


 

The GelBottle producten zijn goed, maar goed zijn en streven naar de hoogste kwaliteit is niet alles. The GelBottle producten zijn ook nog eens 10 vrij (geen ongewenste ingrediënten), vegan en diervriendelijk! The GelBottle producten zijn vegan, dit betekent dat op geen enkele wijze schade wordt toegebracht, tijdens de gehele productie van TGB producten, aan of op onze fluffy dierenvriendjes. Er wordt niet getest op dieren of gebruik gemaakt van dierlijke producten en dit zal dan ook absoluut nooit gebeuren! Ook supergaaf om te vermelden is dat The GelBottle producten diervriendelijk zijn en zij daarvoor gecertificeerd zijn met de certificering LEAPING BUNNY.

Wie en wat is Leaping Bunny? Acht nationale dierenbeschermingsgroepen hebben zich samengevormd tot de Coalition for Consumer Information on Cosmetics (CCIC). De CCMI bevordert één alomvattende standaard en een internationaal erkend logo, de Leaping Bunny! Deze organisatie werkt samen met bedrijven om het winkelen voor diervriendelijke producten eenvoudiger en betrouwbaarder te maken.

 


 


 

 

 


 

 

 

LYCON | precision waxing

Na lange tijd van research en afstemmen van de juiste ingrediënten, onder het toeziend oog van haar vader als scheikundige, maakte de Australische Lydia Jordane haar eerste wax. In het geheim, in de oven van de familiekeuken. Ze was toen nog een tiener. In 1978 richtte ze het merk Lycon op, dat inmiddels in 93 landen wordt toegepast in het topsegment van wellness centers en schoonheidssalons.
“Alleen het allerbeste. Geen concessies en pas wanneer het écht innovatief is”  Lydia Jordan, oprichter Lycon precision waxing

 

 


 

 

ONTSTAAN VAN MARC INBANE

Na het missen van hun vlucht op Amsterdam Schiphol zaten Ingo, Bart en Nele, wachtende op hun volgende vlucht, de tijd te veraangenamen met het observeren van voorbij lopende mensen. Al snel viel hun de uitstraling en houding van de vertrekkende en terugkerende reizigers op. De terugkerende reizigers zagen er stralend, gebruind en gezond uit wat van positieve invloed op hun houding was. Door het drukke en gehaaste leven én de beperkte zonuren in eigen land is het lastig om dit vakantiekleurtje op een gezonde manier te behouden. En áls de zon al schijnt, heb je te maken met schadelijke UV stralen.

Met enerzijds het gehaaste leven, de beperkte zonuren en schadelijk UV, en anderzijds de stralende terugkerende reizigers in gedachten, is het idee voor de natural tanning spray ontstaan. Een manier om op een makkelijke (spray), gezonde en veilige wijze het gehele jaar door een natuurlijke vakantiekleur te hebben.

INgo, BArt en NEle hebben hun namen door elkaar gehusseld en al snel was MARC INBANE geboren!